Donateur worden

Steun Stichting Werkgroep Herkenning door donateur te worden!
U zult begrijpen dat alle activiteiten die Stichting Werkgroep Herkenning onderneemt niet zonder kosten zijn. Voor het donateurschap en opname in onze administratie hanteren wij een minimum donatie vanaf €25,- per jaar. Het donateurschap loopt gelijk met het kalenderjaar. Geeft u zich halverwege het jaar op, dan wordt het laatst verschenen Nieuwsbulletin alsmede recent gestuurde SWH Updates aan u toegezonden. U kunt ook vrijblijvend direct een bedrag storten met een QR-code of handmatig via ons bankrekeningnummer zonder in onze administratie opgenomen te worden. Verderop leest u hier meer over.

Vul het formulier in onderaan de pagina. Voor het donateurschap en opname in onze administratie hanteren wij een minimum donatie vanaf € 25,- per jaar. Nadat u het formulier heeft verzonden opent een nieuwe pagina met de mogelijkheid uw donatie te voldoen via iDEAL. Na ontvangst van uw aanmeldingsgegevens én uw donatie voltooien wij de registratie en ontvangt u een bevestiging.

U krijgt dan de volgende diensten van ons aangeboden:

 • Wij sturen u 3 tot 4 maal per jaar digitaal ons kwartaalblad “Nieuwsbulletin SWH” met zeer interessante en uiteenlopende artikelen en informatie.
 • Regelmatig ontvangt u digitaal via de email SWH Updates met informatie die u op de hoogte houdt van alle mogelijke activiteiten, zoals boeken, oproepen voor medewerking aan docu’s, theatervoorstellingen, lezingen, nieuws op radio en tv.
 • U ontvangt meerdere uitnodigingen door het jaar heen voor het bijwonen van onze donateurs- en contactmiddagen*.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan een gespreksgroep* welke een aantal middagen per jaar bijeen komt. (Let op: alleen bij voldoende deelname)

(*) Bij deelname vragen wij een extra bijdrage in de onkosten voor koffie, thee, lunch etc.

Ontvangt u het Nieuwsbulletin liever per post?
Vermeldt u dit dan bij uw inschrijving. U betaalt dan €25,- extra bovenop het donateurschap. Uw jaarlijkse bijdrage zijn m.i.v. 2024 totaal € 50,- (jaardonatie + Nieuwsbulletin per post).

Aanmelding als donateur van Stichting Werkgroep Herkenning

  Dhr. of Mevr.

  Voorletters *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  Geboortejaar *

  Straat + Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Land

  Telefoonnummer

  E-mail adres *

  Herhaal e-mail adres *

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Uw eventuele toelichting bij deze aanmelding:

  * Verplichte velden

  Bankinformatie voor het handmatig overmaken van uw jaarlijkse- of eenmalige donatie en/of giften:
  BANK: ING
  T.G.V.: Stichting Werkgroep Herkenning
  IBAN: NL24 INGB 0005 2857 97
  Onder vermelding van bijvoorbeeld:  “jaarlijkse donatie”, “eenmalige donatie” of “gift”

  Direct via een QR-code en niet in de administratie
  Via bijgaande QR-code kunt u direct een donatie doen, het bedrag kunt u zelf bepalen (min €5,- en max. € 500,-). Wij nemen u dan niet op in onze administratie.

  of via deze link:
  Betaling via Mollie aan SWH.

  Wist u dat? 
  Stichting Werkgroep Herkenning is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de stichting geen schenkings- en successierechten hoeft te betalen voor schenkingen en nalatenschappen. Donateurs van een ANBI Stichting mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

  Door deze mogelijkheid schenken veel donateurs een extra donatie per jaar of betalen donateurs jaarlijks een hoger bedrag dan het aangegeven minimum bedrag. Natuurlijk zijn wij als stichting ook erg blij met uw éénmalige of anonieme donatie waarmee wij onze dienstverlening aanzienlijk kunnen vergroten.

  Uw persoonsgegevens
  Met de door u verstrekte persoonsgegevens bij aanmelding als donateur, gaan wij zorgvuldig om. Zie webpagina Privacyverklaring Stichting Werkgroep Herkenning AVG


  ARCHIEF

  ZOEKEN

  EnglishGermanFrenchDutch