Meewerken aan podcast dat zich afspeelt in Amsterdam?

  • -

Meewerken aan podcast dat zich afspeelt in Amsterdam?

Beste donateurs en lotgenoten,

Graag aandacht voor de volgende oproep van Pieter-Bas van Wiechen:

Het Amsterdams 4 en 5 mei comité zoekt naar mensen die hun Amsterdamse ‘foute’ familie geschiedenis en de naweeën daarvan met ons zou willen delen. Voor ons verhalenprogramma op 5 mei en voor de podcast Bezet, audiomonumenten van de stad Amsterdam

In deze podcast vertellen we persoonlijke verhalen over de oorlog in de hoofdstad en zijn bewoners, steeds gelinkt aan een of meer adressen in de stad. Die adressen kunnen (voormalige) woonhuizen zijn maar ook plekken van (voormalige) instituties. Het is dus van belang dat het verhaal zich (voor het grootste deel) afspeelt in Amsterdam.

Onze podcast heeft inmiddels meer dan dertig afleveringen en is op alle platforms te horen zoals op bij Spotify, bij Appel of via deze link. Ook worden de verhalen regelmatig in kaartvorm onder de aandacht gebracht. In totaal is de podcast inmiddels meer dan 60.000 keer beluisterd.

Hoop dat u mij verder kan helpen.

Pieter-Bas van Wiechen

Programma- en podcastmaker van het Amsterdams 4 en 5 mei comité

pieterbasvanwiechen@4en5meiamsterdam.nl

Bent u geïnteresseerd en zou u willen meewerken aan deze podcast die zich rondom Amsterdam speelt? Neem direct contact op met Pieter-Bas van Wiechen of stuur een mail naar secretariaat@werkgroepherkenning.nl.


ARCHIEF

ZOEKEN

EnglishGermanFrenchDutch