Oproep: Samen zoeken naar Günter F. R. Kneisler

  • -

Oproep: Samen zoeken naar Günter F. R. Kneisler

OPROEP:

Samen zoeken naar Günter Fritz Robert Kneisler
SS Totenkopf RAD (Ober)Feldmeister

 

Welkom !

Op onderstaande website vindt u de resultaten van mijn zoektocht tot nu toe naar mijn biologische grootvader. Hij heeft aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een kortstondig contact gehad met mijn grootmoeder. Negen maanden later op 21 juni 1941 is mijn vader Günter Hans Schuling (John) ter wereld gebracht in de “Hochland” kliniek te Steinhöring. De eerste kliniek die is opgezet voor het Lebensborn programma onder leiding van Himmler.

Ik ben hierover geïnterviewd door Jacqueline Verkleij en dit is gepubliceerd in het blad GEN een uitgave van het CBG.
Ik gebruik deze ruimte om mijn verhalen, ontdekkingen, foto’s, gedachten en voortgang van mijn zoektocht met u te delen.

Kijk gerust rond en mogelijk kunt u door het lezen en het zien van de foto’s een deel van het mysterie rondom mijn grootvader oplossen. Neem contact met me op om me te laten weten wat u ervan vindt en mocht uw informatie hebben laat het me weten! Mijn dank is nu al groot.

 

Met vriendelijke groeten,
Michael Schuling

 

Voor informatie en contactgegevens zie mijn website / blog:
https://michaelschuling.wixsite.com/zoektochtnaargnterkn

 

 


ARCHIEF

ZOEKEN

EnglishGermanFrenchDutch