Willeke Stadtman in Geloof en een Hoop Liefde

  • -

Willeke Stadtman in Geloof en een Hoop Liefde

Willeke StadtmanWilleke bracht ons op de hoogte van haar interview en opnames voor het EO programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’. De uitzending is op 20 april, 1810 uur op NPO2.

Gisteren heeft de EO opnames gemaakt voor het programma Geloof en een Hoop Liefde. Accent ligt op het feit dat ik me op 4 mei een buitenstaander voel. Ik hoor er niet bij. Ik ben nog nooit naar een publieke herdenkingsbijeenkomst geweest. Ik wil in mijn boek de nuance laten zien. Er is geen simpele werkelijkheid die mensen labelt met goed of fout. En impliciet vraag ik aandacht voor de slachtoffers van een niet gelegitimeerde categorie: daders en kinderen die slachtoffer zijn van de ‘nasleep’ van de oorlog. Mijn boek komt in het programma uitgebreid aan de orde.

Ook is Willeke geïnterviewd geweest bij Brandpunt zie hier de uitzending.

Bezoek ook eens de website van Willeke Stadtman met interesante informatie.


ARCHIEF

ZOEKEN

EnglishGermanFrenchDutch